Selepas 3 tahun >> Tahun 2012 menjadi titik permulaan

Salam, selepas 3 tahun, mulai April 2012 ni, ctah nak start menulis blog. Tapi sebelum tu I nak tukar nickname dr 'ctah' kpd 'MAS'... Nampak mature skit, maklumla sekarang dah tukar status dr 'student' kpd 'guru'..

Yang menarik nye, nickname ini diberi oleh K.Ina, seorang insan yang cukup bermakna dalam hidup Mas, walaupun br mengenali beliau hampir setahun, tapi hubungan kami seperti ibu dan anak, seperti adik dan kakak, seperti isi dan kuku, seperti ..... (memang tak dapat digambarkan dengan kata-kata)

Mas terpanggil untuk menulis semula blog kerana terlalu banyak perkara yang berlaku dalam hidup Mas selepas mula bekerja Januari 2011. Sangat banyak suka duka pengalaman yang terjadi dalam hidup Mas, rasa terkilan dan terasa rugi sangat kalau tak berkongsi dengan kawan2 diluar sana..

Mas mulakan dengan tarikh 7 April 2012, Sabtu..
"Anugerah Jam Tangan khas dari Stokis"

Add ImageIni gambar Mas bersama CDM K.ana n my lovely CDM K.ina

~ Sangat gembira bila dapat jam nie, tak pernah terfikir tuk pakai jam mahal, dapat free pula ~

Di kesempatan ini, Mas nak ucapkan jutaan terima kasih kepada pemilik stokis CDM Chan n Madam, serta pada CDM K.Ana n CDM A.Lan dan yang teristimewa CDM K.Ina n CDM Ramzi serta rakan kongsi tersayang, kerana anda semua, Mas berada di pentas kejayaan ini (^_^).
0 Responses